Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Let op!

Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42. Het maximale jaarinkomen (verzamelinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035. 

Uitzondering

Er is een uitzondering op deze regel. Met een inkomen tot € 48.655 (het zogeheten middeninkomen) kunt u in aanmerking komen voor een klein deel van de sociale huurwoningen. De advertenties met deze woningen zijn herkenbaar aan de tekst Toegankelijk voor middeninkomens. Uw inkomen wordt gecontroleerd op het moment dat een woning wordt toegewezen.

Wel of niet inschrijven voor een sociale huurwoning?

Uw inkomen kan altijd veranderen en daarom is het belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij WoningNet voor u zinvol is.

Meer informatie

Lees ook het algemene artikel over dit onderwerp.

Binding

Woningzoekenden met binding met de regio krijgen voorrang op woningzoekenden zonder deze binding.

Privacy

Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In ditprivacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Gooi en Vechtstreek

Met een inschrijving bij WoningNet Gooi en Vechtstreek kunt u reageren op sociale huurwoningen in de gemeenten Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Weesp en Wijdemeren.

Inschrijven bij WoningNet kost € 15,- voor één jaar. U kunt betalen met iDEAL of via een machtiging.

Jaarlijks kunt u uw inschrijving verlengen. Na het betalen van de verlengingskosten (€ 15,- prijspeil 2016) is uw inschrijving weer voor één jaar geldig.

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.