Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen en accepteren


Na de sluiting van de reactietermijn worden de reacties op de woningen automatisch gesorteerd. 
De  corporatie peilt bij de eerste kandidaten of ze nog belangstelling hebben voor de woning en nodigt deze uit voor een bezichtiging. 
De corporatie bepaalt hoeveel mensen worden uitgenodigd.

De aanbieding op een woning vervalt als u niet (op tijd) laat weten dat u belangstelling heeft. U moet de belangstelling doorgeven via  Mijn Woningnet, Mijn reacties en  Openstaande aanbiedingen. U krijgt hierna automatisch de uitnodiging voor de bezichtiging per e-mail. Na de bezichtiging moet u ook tijdig doorgeven of u de woning accepteert.
Ook dit moet u doorgeven via  Mijn Woningnet, Mijn reacties en  Openstaande aanbiedingen.

Belangrijk: Als u op de nummer 1-positie staat krijgt u een voorlopige aanbieding en komt u niet in aanmerking voor andere woningaanbiedingen. 

Uw gegevens worden gecontroleerd en als deze juist zijn krijgt u een huurcontract aangeboden. Heeft u een voorlopige aanbieding en ziet u toch van de woning af, dan kunt u wel weer andere woningaanbiedingen ontvangen. Houd u met het weigeren van de woning rekening met de door de woningcorporatie vastgestelde termijn. Weigert u de woning buiten deze termijn, dan moet u administratiekosten betalen aan de corporatie.
Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.